Екзаменаційна сесія у магістрів і день відкритих дверей для школярів України – у фокусі ректорату

18 листопада 2019 року
     18 листопада 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Головна подія цього тижня – день відкритих дверей для випускників шкіл зі всієї України

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про початок екзаменаційної сесії у магістрів другого року навчання. У рамках підготовки до засідання вченої ради Ніжинський агротехнічний коледж відвідає комісія, яка проаналізує діяльність закладу освіти та представить свій звіт і рекомендації з її поліпшення. Цього тижня також відбудеться засідання комісії з академічної доброчесності та засідання навчально-методичної ради, на якому буде затверджений список вибіркових дисциплін за новим порядком їх вибору.

     Учений секретар Оксана Барановська акцентувала увагу на передачі документації, яка зберігається у відділах, до архіву.

     Голова студентської ради Олександр Павелко проінформував про підготовку до всеукраїнської студентської конференції, присвяченої річниці створення органу студентського самоврядування в університеті.
     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів, що в кампусі увімкнено опалення та забезпечено подачу гарячої води в усіх гуртожитках. На разі триває підбір необхідних меблів для поліпшення побутових умов у наступному році та визначаються кімнати, які будуть ремонтуватися для студентів нового набору.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про хід конкурсу на заміщення вакантних посад та перевірку дотримання трудової дисципліни.
     Головний інженер Олег Самсонюк повідомив про початок робіт з облаштування спортивного майданчику за навчальним корпусом №11.

     Завідувач оздоровчим центром Вячеслав Крупка охарактеризував санітарно-епідеміологічний стан в кампусі як задовільний, посилилися сезонні захворювання, проте випадків епідеміологічних хвороб не зафіксовано. Постійно здійснюються профілактичні заходи. 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про хід набору іноземних громадян на навчання, перспективи відкриття центру Конфуція в університеті.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін повідомив про подачу наукових проектів на конкурс Міністерства освіти і науки, перебіг державних закупівель, формування спеціалізованих вчених рад, підготовку до подачі рейтингових відомостей, хід інвентаризації тощо. Найближчим часом заплановано провести нараду з керівництвом навчально-дослідних господарств, де будуть підбиті підсумки їхньої діяльності та визначені плани на майбутній період.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – організовано провести день відкритих дверей, активізувати співпрацю з Ірпінським академічним ліцеєм, внести пропозиції з реалізації програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2025» на 2020 рік. Ігорю Ібатулліну – контролювати терміни проведення державних закупівель, комісійно перевірити стан посівів в навчально-дослідних господарствах. Вадиму Ткачуку – провести аналіз економічної діяльності Боярської лісової дослідної станції. Олегу Самсонюку – розробити проект плану ремонтних робіт на 2020 рік.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook