Жіноча збірна НУБіП України з футзалу стартувала в чемпіонаті міста Києва серед студентів сезону 2019-2020 рр.

17 листопада 2019 року
     14 листопада в спортивному комплексі Національного університету фізичного виховання і спорту України відбулася гра першого кола змагань з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО міста Києва між збірними НУБіП України і НУФВСУ.

     Всі попередні зустрічі з досвідченою і титулованою командою НУФВСУ, на жаль, завершувалися перемогою наших суперників, тому цього разу дівчата збірної НУБіП України були налаштовані зруйнувати цю негативну тенденцію. З перших хвилин матчу наша команда рішуче пішла в атаку і вже на 10-й хвилині гри повела в рахунку (1:0). Гол забила Юлія Костенко (гуманітарно-педагогічний факультет). Збірна НУБіП України атакувала і тримала у напруженні суперників протягом всього першого тайму.

  

     В другій половині зустрічі суперниці, не на довго, перехопили ініціативу і скориставшись помилкою в захисті, зрівняли рахунок. Це стимулювало наших дівчат і вони знову почали атакувати. По черзі наші футзалістки реалізовували ігрові комбінації та були близькі до перемоги, і лише грубі дії суперниць в захисті зупиняли їх. Гра закінчилася з нічийним рахунком 1:1 і обидві команди записали на свій рахунок по одному рейтинговому балу.

     Вітаємо збірну НУБіП України з вдалим початком сезону, а новачків – першокурсниць: Валерію Степаненко, Тетяну Сидоренко (факультет ветеринарної медицини), Юлію Антонюк (факультет захисту рослин, біотехнологій і екології) і Аліну Пантілєєву (гуманітарно-педагогічний факультет) з дебютом в нашій команді та бажаємо перемог в наступних іграх.

Олена Отрошко,
керівник жіночої збірної НУБіП України з футзалу

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook