Сабріна Краснопольська – призер ІІ Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

16 листопада 2019 року
     14 листопада 2019 року у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge» серед студентів закладів вищої освіти за напрямами «Майбутнє туристичної галузі», «HoReCa Ukraine: стратегії, концепції та формати».

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла студентка ННІ неперервної освіти і туризму, 2-го курсу спеціальності 242 «Туризм» Сабріна Краснопольська.

     Під керівництвом доктора економічних наук, професора кафедри аграрного консалтингу та туризму Інни Левицької студенткою було розроблено Start-up проект «Еко-ресторан з інноваційним забезпеченням «KOZAK»», що включає в себе концепцію, розрахунок площ, розробку бізнес-моделі проектованого еко-ресторану, бюджет проекту, а також цікавим елементом була розробка бренд-буку еко-ресторану «КOZAK». Інноваційність даного проекту полягала в тому, що студенткою запропоновано веб-моніторинг виробничого персоналу ресторану, мобільний додаток з функцією мобільного офіціанта, QR-код та наявність електронного меню, що дасть змогу споживачам он-лайн бронювання столику у закладі та як бонус екскурсія до Кам’янець-Подільської фортеці, яка належить до «семи чудес України». Всі ці переваги виділили нашу студентку НУБіП України серед інших учасників, а їх було 53. За звання переможців за кожним з напрямом конкурсу змагалися представники 10 закладів вищої освіти.

     За результатами конкурсу стартапів за напрямом «HoReCa Ukraine: стратегії, концепції та формати» Сабріна Краснопольська отримала диплом ІІ ступеня.

     Висловлюємо щиру вдячність конкурсній комісії за проведений захід на високому професійному рівні та гостинний прийом.

     Вітаємо Сабріну Краснопольську та її наукового керівника Інну Левицьку з перемогою у конкурсі та бажаємо подальших успіхів!

Дарія Басюк,
завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook