Юлія Дорошок та Євген Махновець – найталановитіші студенти Голосіївського району

13 листопада 2019 року
     12 листопада актова зала Міжрегіональної академії управління персоналом гостинно приймала у своїх стінах глядачів та учасників найгучнішого міжвузівського конкурсу краси «Міс та Містер Голосієво-2019».

     Цьогоріч, у конкурсі взяли учать сім пар з різних ВНЗ Голосієвського району міста Києва, і студенти нашого університету, вже традиційно, своїми виступами вразили публіку та членів журі. Уже з перших хвилин конкурсу під назвою «Візитка» студенти економічного факультету Юлія Доршок та Євген Махновець підкорили аудиторію своєю креативністю та почуттям гумору, адже вони перші та єдині, хто представив свою personality у вигляді гумористичного діалогу, а не звичайного відео або пісенного звернення. А під час конкурсу талантів журі синхронно піддалось ритму запального авторського танцю у стилі hip-hop, під час якого наші студенти, своєю енергетикою, заповнили увесь вільний простір. Заключним етапом став конкурс «Дефіле», під час якого учасники демонстрували вишукані сукні і костюми та вміння гордо нести себе на сцені перед публікою.

     Отже, харизма, енергійність, почуття гумору, креативність, талант та краса – це формула успіху наших студентів-учасників, адже саме вони вибороли титул «Міс та Містер Артистичність».

Вітаємо! Бажаємо нових перемог та віримо у те, що краса дійсно здатна врятувати світ, адже учорашній вечір вона, однозначно, врятувала.

Анастасія Стародуб,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook