Кафедра загальної, органічної та фізичної хімії на "Дні відкритих дверей"

2 листопада 2019 року

У НУБіП України на День відкритих дверей 31 жовтня та 1 листопада завітало близько 2000 представників технікумів, коледжів та загальноосвітніх навчальних закладів.

На сьогодні НУБіП має одне з найбільших у країні держзамовлень: минулого року студентами на державну форму навчання зараховано 1050 осіб, ще приблизно стільки ж – за контрактом.

 

У фойє центрального корпусу Університету випускників навчальних закладів Київщини та інших регіонів чекала виставка-презентація факультетів та Навчально-наукових інститутів університету. Співробітники кафедри: доцент Жила Роман, доцент Солод Надія та старші лаборанти Панчук Юлія і Маслянко Олена разом зі студенткою Панаскевич Анею традиційно зустрічали майбутніх абітурієнтів цікавими дослідами, аби познайомити їх з можливостями і перспективами вивчення хімії як однієї з фундаментальних дисциплін вищого агарного закладу.

Викладачі залучали до свого шоу дітей, щоб вони відчули себе молодими експериментаторами, пройнялися духом студентства і неодмінно захотіли вступити до нашого Вишу.

 

Пізніше заступники декана разом із завідувачами кафедр провели ознайомчу екскурсію навчальними аудиторіями та лабораторіями факультету. Гості ближче ознайомилися з їх оснащенням, матеріально-технічною базою і напрямами роботи. Також завітали і в лабораторії кафедри загальної, органічної та фізичної хімії.

Лідія Ковшун

Завідувач кафедри

загальної, органічної та фізичної хімії

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook