До університету завітали вихованці родинного фонду Максима Рильського

2 листопада 2019 року
     Родинний фонд Максима Рильського «Троянди й виноград», який очолює онук українського класика теж Максим, опікується, крім іншого, і молоддю. Зокрема, у межах програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього» від компанії «Байєр» благодійну підтримку отримала школа поета в селі Романівка на Житомирщині: школярам вже надано обладнання для спеціалізованого класу біології та природознавства.

     Один з етапів цього проекту - виїзні навчально-освітні уроки у аграрних вишах. Тож День відкритих дверей у НУБіП підходить для цього якнайкраще. Де, як не тут, можна прищепити підліткам любов до праці на землі, дбайливе ставлення до природи і допомогти з вибором майбутньої професії.

     30 школярів відвідали 3-й навчальний корпус, презентацію факультетів і ННІ, побували у лабораторіях біотехнологічних методів і ентомології, плодоовочевому саду. Але найбільше вражень, фото і селфі забрали з собою з перлини Голосієва – Ботанічного саду НУБіП.

     Сподіваємося, побачити їх вже студентами НУБіП. Про це говорить і велика кількість питань, які школярі ставили протягом всього дня.

Олег Бачинський,
заступник начальника навчального відділу
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook