ЕФЕКТИВНІ РІШЕННЯ ДЛЯ АГРОБІЗНЕСУ ПОГЛЯДОМ ФІНАНСИСТІВ

1 листопада 2019 року

   Студенти економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з викладачами кафедри фінансів Мрачковською Н.К. та Олійник Л.А. 30 жовтня 2019 р. відвідали Міжнародну виставку ефективних рішень для агробізнесу «AgroComplex 2019».

      На виставці студенти ознайомились з сучасними технологіями в агробізнесі: BigData – системи аналізу та обробки даних; Blockchain, e-commerce; GPS-GIS-RS для АПК; Startup; інтелектуальними системами контролю та іншими технологіями для оптимізації бізнес-процесів, також там були представлені сучасні фінансові продукти від міжнародних фондів та банків для аграрних підприємств різної величини.

    Студенти відвідали: другий міжнародний форум біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі; інформаційний захід «Значення актуальної реформи ринку землі для розвитку сільської місцевості»; технологічний NON-STOP: IT– рішення для агробізнесу. Юні фінансисти стали учасниками соціальної акції «Зелений щит планети», адже на кожного відвідувача виставки буде висаджено дерево.

 

доцент, Олійник Л.А.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook