ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ДО ТОВ «ПИРЯТИНСЬКИЙ СИРЗАВОД»

28 жовтня 2019 року

    Студенти спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» разом з викладачами Тетяною Антонюк та Ларисою Коропець відвідали ТОВ «Пирятинський сирзавод», який входить до групи компаній «Молочний альянс».

    Основні напрямки діяльності заводу – це виробництво твердих та плавлених сирів. Окрім цього, на заводі виготовляється суха мінералізована сироватка. Використовуючи найсучасніше технологічне обладнання тут щоденно переробляють близько 200 т молока.

    Під час екскурсії підприємством відвідувачі мали змогу ознайомитися з усіма ланками технологічного процесу виробництва сирів та сухої сироватки – від приймання сировини до зберігання готової продукції. На кожній ділянці виробництва співробітники давали відповіді на численні запитання майбутніх технологів з виробництва та переробки продукції тваринництва.

    Цікава та захоплююча екскурсія закінчилася дегустацією смачної та корисної молочної продукції.

    Висловлюємо щиру вдячність організаторам та керівництву підприємства за корисну екскурсію.

Тетяна Антонюк

Доцент кафедри технологій

виробництва молока та м’яса

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook