Центр полоністики НУБіП України: безперервно навчайся, щоби навчати

17 жовтня 2019 року
     Реалізація освітньої діяльності Центру полоністики гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України спрямована на розвиток професійного й особистісного зростання майбутніх фахівців, які володіють польською мовою. Заради досягнення цієї мети викладачі Центру постійно вдосконалюють та підвищують свій професійний рівень, аби йти в ногу з часом та його випереджати.

     03-05 жовтня 2019 р. викладач Центру полоністики НУБіП України Оксана Захуцька взяла участь у Міжнародному науково-практичному семінарі для викладачів польської мови як іноземної, організованому та проведеному досвідченими методистами Міжнародної школи польської мови GLOSSA (м. Краків). Цього разу зустріч професіоналів та любителів польської мови відбулася у столиці Республіки Польща, м. Варшаві, та зібрала понад 110 учасників не тільки з сусідніх України, Білорусії, Росії, але й з Великобританії, Австрії, Німеччини, В’єтнаму та Австралії тощо.

     Програма інтерактивного семінару складалася з кількох сесій, присвячених розвитку основних комунікативних вмінь та навичок студентів у традиційний і новаторський способи. Спікер Івона Стемпек – натхненний ентузіаст своєї справи, досвідчений викладач польської мови для іноземців та автор популярної в усьому світі серії підручників Polski krok po kroku, власним прикладом із залученням присутніх показала інноваційні методи роботи з текстом та граматикою, продемонструвала використання ігор, музики та звуків заради кращого сприйняття мови, заохотила до використання електронної платформи в Інтернеті як осучасненого варіанту домашнього завдання тощо.

     Робота семінару була насичена цікавими ідеями, зустрічами, дискусіями. Під час перерв за чашкою ароматної кави можна було ознайомитися із навчально-методичною літературою та обмінятися думками із новими і старими друзями й однодумцями.

     Приємним бонусом на завершення стало вручення сертифікатів учасникам. Дякуємо Міжнародній школі польської мови GLOSSA за захід, проведений на такому високому рівні, та з нетерпінням чекаємо на подальші зустрічі.

Оксана Захуцька,
директор Центру полоністики
гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook