Профорієнтація з вуст студентів-гуртківців

7 жовтня 2019 року

Щороку гуртківці «Kyiv Forestry Students Association» ННІ лісового і садово-паркового господарства у плані роботи на навчальний рік обов’язково включають відвідування Міжнародної виставки технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH з метою ознайомлення із новинками та сучасним технологічним озброєнням галузі. Та цього року на запрошення організатора виставки Ігоря Мельника та у співпраці з кафедрою технологій та дизайну виробів з деревини студентський гурток «Kyiv Forestry Students Association» презентував свою роботу під час спеціально організованої профорієнтаційної сесії для випускників шкіл та коледжів «Кадри вирішують все: перспективи, реалії», а також доповнив своїм постером стенд університету.

Доповідачі Володимир Кравець та Юрій Іваненко розповіли присутнім про історію заснування гуртка, його основні напрямки роботи, здобутки, проведені заходи, а також можливості, які відкриває участь в гуртковій роботі. Зокрема, Володимир Кравець розповів про Міжнародну асоціацію студентів-лісівників (IFSA), до якої входить гурток, та про свою майбутню участь у 25-мі конгресі IUFRO (Міжнародний союз лісових дослідницьких організацій) в Бразилії, яка стала можливою саме завдяки наполегливому навчанні в НУБіП України й роботі в гуртку. Наприкінці виступу члени гуртка підготували пізнавальну вікторину із цікавих фактів про ліс і лісове господарство в цілому. До речі, а чи знаєте Ви, що самшит – це дерево, а для виготовлення сірників використовую деревину осики?

 

Надзвичайно вдячні організаторам за можливість стати не просто відвідувачами, а учасниками міжнародної виставки. Впевнені, що власним прикладом члени гуртка продемонстрували реальні можливості навчатися у топовому навчальному закладі, здобувати актуальну і корисну для суспільства професію, ознайомлюватися із передовими досягненнями і бути повноправним гравцем на міжнародній арені. До зустрічі через рік!

Олександра Волощенко, Оксана Василенко,
студентки ННІ лісового і садово-паркового господарства,
члени гуртка «Kyiv Forestry Students Association»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook