Проектні менеджери долучились до розробки бізнес-плану будівництва навчально-виробничого центру

1 жовтня 2019 року
     25 вересня 2019 р. у рамках співпраці по розробці Бізнес-плану проекту будівництва навчального центру на 600 корів у ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» відбулась зустріч магістрів спеціальності "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами" із заступником директора з тваринництва Великоснітинського господарства Дмитром Тарнавським. Зустріч проходила на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України за ініціативи завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктора економічних наук, професора, член-кореспондента НАН України Лідії Шинкарук та доктора економічних наук, доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марини Дєліні.

     ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» є одним із кращих в регіоні завдяки добре розвинутому тваринництву та високій культурі землеробства, та все ж таки потребує модернізації навчально-виробничих комплексів з вирощування ВРХ та переробки молочної продукції. Тому для нас, магістрів факультету аграрного менеджменту, які навчаються за освітньою програмою "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами", актуальність даного проекту обумовлена важливістю проходження практичного навчання в закладі, який відрізняється своєю інноваційністю та відповідає світовим технологічним вимогам.

 

     Під час зустрічі Дмитро Тарнавський конкретизував технічне завдання щодо побудови корівника, розповів про типи будівель на ньому, особливості розміщення приміщень в корівнику, основні етапи та елементи в догляді за тваринами. Також ми отримали ґрунтовні відповіді на інші професійні питання, яких було багато, адже при написанні проектів необхідно враховувати всі виробничі процеси та етапи. Зацікавленість з боку студентів та активний діалог між присутніми стали визначальними для плідної співпраці.

     На цьому етапі завершились передпроектні дослідження та ми приступили до підготовки бізнес-плану. Дана робота дуже важлива для нас, бо допоможе на практиці опанувати навички з розробки бізнес-проектів та стати висококваліфікованими спеціалістами в сфері управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами!

 

Анастасія Моісеєнко,
студентка магістратури з управління міжнародними проектами

Марина Дєліні,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook