Відкриваємо нові таланти – «Дебют першокурсника» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

28 вересня 2019 року
     26 вересня 2019 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся святковий захід присвячений «Дебюту першокурсника». 

     «Дебют першокурсника» – захід, з якого починається студентське життя. Це найяскравіше і найзначніше свято в житті студентів-першокурсників нашого університету. Першокурсник, як повноправний студент, готується до найпершого і, напевно, до самого відповідального заходу студентського життя, де він може і себе показати, і на інших подивитися.

     «Дебют першокурсника» – це фестиваль талантів новоприбулих студентів на наш факультет. Свої здібності студенти показують в різних напрямках: вокальний, хореографічний, КВК, інструментальний, тощо.

 

     Однак дню виступу, передують тижні підготовки, під час яких дружня команда факультету день і ніч репетирують, знайомляться і освоюють всі радощі студентського життя. Це яскрава і пам'ятна подія, якої з нетерпінням чекають не тільки дебютанти, а й студенти старших курсів, а також викладачі. Кожного року на Дебюті народжуються нові голоси, нові номери, з’являються нові таланти і море позитивних емоцій.

     Команда студентства прагне розкрити першокурсників, переживає і хвилюється за своє молоде поповнення – адже це свято кожного разу починається з чистого аркуша.Ось і цього року наш факультет осяявся яскравими студентськими талантами на сцені з гарним ім’ям – «Дебют першокурсника»!

 

     Веселі жарти, гра слів, яскраві сценки та неймовірний вокал – все, чим наповнене життя студента, – цим були насичені виступи. Барвисті виступи наших «новачків» не залишили сумнівів – кожен студент-першокурсник є унікальним, креативним, розумним і на рідкість кмітливим!

 

     Зал вибухав сміхом та бурхливими оплесками – всі щиро раділи за те, що в дружну сім’ю нашого факультету прийшли такі чудові, талановиті, красиві хлопці та дівчата, готові вчитися і розвиватися з чим наприкінці свята їх і привітала декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК професор Лариса Баль-Прилипко

     Команда викладачів та студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, висловлює щиру подяку першокурсникам за неймовірні емоції, щирість почуттів та відкритість! Ми радіємо з того, що наша дружня родина вкотре поповнилася молодими, амбітними та перспективними студентами, здатними мріяти про велике та завжди досягати поставлених цілей!

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації та
сертифікації с.-г. продукції

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook