Збори мешканців гуртожитків: маємо відчувати себе господарями!

24 вересня 2019 року
     З початком нового навчального року, після поселення студентів в гуртожитки студентського містечка відбувалися збори мешканців разом з представниками дирекції студентського містечка, заступниками директора/декана, завідувача гуртожитку, вихователя, членами студентської ради щодо роз’яснення Правил внутрішнього розпорядку у студентських гуртожитках НУБіП України по блоках та поверхах.

      Ознайомили мешканців, особливо студентів 1 курсу, з правилами проживання в гуртожитку: про обов’язкове дотримання правил техніки безпеки, пожежної безпеки при користуванні електричними і газовими плитами, тощо.

     Звернули увагу, що кожен мешканець повинен підтримувати чистоту і порядок у житлових кімнатах, місцях загального користування, брати участь у всіх інших видах робіт пов’язаних із самообслуговуванням. Наголосили, що необхідно дбайливо ставитись до університетської власності – приміщень, обладнання, майна гуртожитку, в першу чергу до меблів, економно витрачати електроенергію, газ і воду. 
     Також особливу увагу приділили роз’ясненню студентам про дотримання належної поведінки, а саме забороні приносити і вживати спиртні напої та наркотичні засоби, палити в житлових, робочих кімнатах та місцях загального користування, з’являтися в гуртожитку у стані алкогольного сп’яніння. 

     На таких зібраннях було чимало студентів, які активно вели діалог з адміністрацією та обговорили різні проблеми, що стосувалися проживання у гуртожитку та провели вибори старост блоків/поверхів.

     Гуртожиток – це другий дім, тому потрібно підтримувати порядок, побутовий комфорт і естетику кімнати, території гуртожитку, берегти його і підтримувати чистоту! 

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook