У навчальний процес введена суттєво оновлена лабораторія інженерно-технічного забезпечення лісового комплексу

18 вересня 2019 року
     Щойно відкриту – грунтовно оновлено лабораторію інженерно-технічного забезпечення лісового комплексу кафедри лісівництва вже включено в навчальний процес.

     Першими заняття тут розпочали третьокурсники групи ЛГ-1703(ск), яких професор Володимир Гриб і завідувач лабораторією Андрій Петілов знайомили з можливостями сучасної техніки для лісогосподарських і садово-паркових робіт виробництва фірми STIHL. Саме нею і облаштований цей підрозділ ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     Та чимало нинішніх студентів-лісівників вже працювали з цією технікою. Як от Дмитро Федченко, знайомий з нею і як фахівець з озеленення, і просто як побутовий користувач. Щоправда, в цій лабораторії представлені зразки фактично всієї техніки STIHL, в тому числі і найновішої. лінійки цієї фірми. І саме це останнє привертає увагу говорить староста групи Олеся Панасюк, так що дякуємо університету за співпрацю з такими відомими партнерами.

     Днями в лабораторії з’явиться ще і стенд для регулювання і діагностування бензопил і робототехніки для догляду за газонами, керованою через інтернет.

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook