Викладачі кафедри механізації тваринництва стали наставниками груп студентів першого курсу механіко-технологічного факультету

3 вересня 2019 року
Механіко-технологічний факультет
 102 абітурієнти стали студентами першого курсу механіко-технологічного факультету в 2019 році. Викладачі кафедри механізації тваринництва Заболотько Олег, Ребенко Віктор, Радчук Віталій та Братішко Вячеслав мають честь бути наставниками груп студентів першого курсу. 
30 серпня відбулася посвята в першокурсники механіко-технологічного факультету. Серед гостей факультету були високоповажні люди нашої країни  та гості з аграрних університетів Польщі. Привітали студентів із вступом до НУБіП України.

Кожен першокурсник отримав студентський квиток та залікову книжку. Декан факультету Ярослав Миколайович розповів про перспективи навчання та побажав успіху студентам.

  31 вересня першокурсники факультету разом з наставниками відсвяткували 122-гий День знань на центральному стадіоні НУБіП УКраїни.

На святі студенти почули настанови на гарне навчання від ректора Університету Станіслава Ніколаєнка, отримали з рук першого проректора Ігоря Ібатулліна і проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші символічні залікову книжку і студентський квиток.

     Інформацію підготувала Ачкевич Оксана

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook