Ірпінський академічний ліцей НУБіП України ВІДКРИТО!

2 вересня 2019 року
     2 вересня відбулося урочисте відкриття першого закладу середньої освіти нашого Університету – Ірпінського академічного ліцею НУБіП України. Протягом літа поруч із ремонтними роботами тривав і набір учнів. На сьогодні їх у закладі понад 330. Ця цифра не є остаточною, оскільки бажаючі навчатися в нашому ліцеї продовжують подавати відповідні документи.

     Від імені ректорату Університету ліцеїстів вітав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який і очолював робочу групу зі створення закладу. Сергій Миколайович побажав учням і вчителям закладу вдалого старту та переказав вітання ректора Станіслава Ніколаєнка. Ще до початку свята Сергій Кваша оглянув у супроводі начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради Олега Білоруса навчальні кабінети, у значній частині яких встановлено нове сучасне обладнання.

     Також вітання ліцеїстам висловили в.о. міського голови, секретар Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй, директор Ірпінського економічного коледжу Наталія Ільченко, керівник ГО «Зелене зростання» Ванда Барановська та інші почесні гостя свята. Дуже тепло було сприйнято музичне вітання студентки гуманітарно-педагогічного факультету нашого Університету Мар’яни Остяк.

     Сергій Кваша, Анастасія Попсуй і Світлана Березинець у день народження закладу започаткували традицію висадки дерев. А завершив свято традиційний перший дзвоник, який дала директор Ліцею Світлана Березинець.

Олег Єресько 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook