Ректорат: організовано розпочинаємо новий навчальний рік

2 вересня 2019 року
     2 вересня 2019 року, фактично у перший день початку нового навчального семестру, під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Тому й логічно, що всі обговорювані питання так чи інакше торкалися організації навчання. До речі, сьогодні свою роботу також розпочав Ірпінський академічний ліцей НУБіП, про що читайте в нашому репортажі згодом.

     Учений секретар Оксана Барановська нагадала, що 3 вересня об 11 годині відбудеться нарада з планування на поточний місяць.
     Голова Студентської організації Олександр Павелко відмітив активну участь студентів у святкових заходах до Дня знань та зазначив, що протягом тижня буде уточнений академічний рейтинг та презентований студентському загалу.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про старт навчання: студенти отримали студентські квитки, залікові книжки, заняття розпочалися за уточненим розкладом. Міністерство освіти і науки оприлюднило проект правил прийому на наступник рік, якими передбачено ЗНО з іноземної мови при вступі в магістратуру за всіма галузями знань, окрім аграрних, освітніх та військових наук.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про стан поселення студентів-іноземців та стан сплати за навчання і проживання.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін доповів про початок іспитів для кандидатів в аспірантуру. У навчально-дослідних господарствах приступили до збирання соняшнику.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Усім проректорам, керівникам служб і структурних підрозділів – розробити проект плану реалізації рішення серпневої вченої ради. Оксані Зазимко – провести дослідження мотивації студентів до навчання, внести пропозиції з поліпшення вивчення англійської мови, здійснювати контроль за перебігом навчального процесу. Начальнику науково-дослідної частини Володимиру Отченашку – розробити пропозиції щодо запуску кластерів. Директору студентського містечка Сергію Стецюку – провести збори всіх мешканців гуртожитків. Головному інженеру Олегу Самсонюку – контролювати підготовку до опалювального сезону, завершити ремонтні і будівельні роботи. Вадиму Ткачуку – уточнити план міжнародної діяльності на період першого семестру, провести аналіз стану сплати за навчання та проживання.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook