Розширене засідання ректорату

24 вересня 2019, 8:30
Корпус № 3, ауд. 213

       24 вересня 2019 р. о 830 у навчальному корпусі № 3 ауд. 213 відбудеться розширене засідання ректорату.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Звіт про роботу приймальної комісії за 2019 рік. Доповідає в.о. відповідального секретаря приймальної комісії Коропець Лариса Анатоліївна.
  2. Про стан підготовки університету до опалювального сезону. Доповідають: проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович та головний механік Виштак Петро Михайлович.
  3. Про хід збирання пізніх зернових, технічних, кормових культур та посів озимих під урожай 2020 року. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Туринський Василь Михайлович.
  4. Про набір слухачів на консультаційно-підготовчі курси 2019-2020 н.р. Доповідають: заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна, директори ННІ, декани факультетів.
  5. Про програми практичного навчання студентів за кордоном. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  6. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  7. Різне.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook