Урочиста посвята першокурсників у студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України!

30 серпня 2019 року
     30 серпня 2019 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства зібралося близько 140 студентів, які вступили на перший курс до НУБіП України. 

     Директор інституту проф. Петро Лакида передав вітання й найкращі побажання студентам від ректора університету з нагоди Дня знань і побажав жаги до навчання і бути гідними продовжити славні традиції нашого університету. Директор відзначив, що інститут є лідером в Україні за відповідними спеціальностями, і запевнив першокурсників та їхніх батьків, що усі, хто хоче отримати якісні знання і стати справжнім фахівцем, вірно обрали навчальний заклад. Гостями на святі були почесний директор інституту Валерій Самоплавський, радник директора проф. Олексій Пилипенко і в минулому декан лісогосподарського факультету Олександр Бабіч.

     Почесний директор ННІ Валерій Самоплавський звернувся до першокурсників із закликом стати фахівцями і всебічно розвиненими людьми. Він відзначив, що рівно 50 років тому, як і нинішні першокурсники, став студентом лісогосподарського факультету сільськогосподарської академії, яка нині називається НУБіП України.

     Радник директора ННІ проф. Олексій Пилипенко, як справжній «лісовий філософ», заповідав першокурсникам любити ліс та Україну, бути єдиним студентським «лісовим братством».

      Олександр Бабіч відзначив, що серед випускників ННІ ЛіСПГ є і народні депутати, і міністри, і навіть прем’єр міністр (саме Валерій Самоплавський був не лише міністром лісового господарства, а й першим віце-прем’єр-міністром і певний час прем’єр-міністром України!). 

     Голова студентської організації інституту Олексій Сегеда підтвердив, що першокурсники зробили чудовий вибір, адже місто Київ загалом і НУБіП України зокрема – це найкраще місце можливостей для духовного, фізичного і фахового зростання! 

     Директор ННІ представив першокурсникам також своїх заступників, диспетчерів денної форми інституту і завідувачів кафедр. Далі першокурсникам було представлено наставників і старост академічних груп.

     Великою честю для першокурсників було одержати студентські квитки та залікові книжки з рук почесного директора, незмінного впродовж багатьох років очільника лісової галузі у минулому, легенди лісового господарства України Валерія Самоплавського.
 

     Після цього студенти-першокурсники урочисто зачитали й підписали присягу студента НУБіП України, офіційно долучившись до студентства університету!

Успішного й комфортного навчання, шановні першокурсники!!!


Віктор Свинчук, Андрій Спірочкін, Олександр Соваков,
заступники директора
ННІ лісового і садово-паркового господарства
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook