Школа першокурсника для студентів ОП "Професійна освіта" ("Технологія виробництва і переробки продуктів с/г")

11 серпня 2019, 12:57

Уже традиційно на початку серпня НУБіП України відкриває двері перед бажаючими отримати знання, враження, досвід та можливості.

Щороку факультет б’є рекорди за кількістю бажаючих отримати гуманітарну спеціальність та заявити про себе на ниві працівників соціальної сфери. Сьогоднішня зустріч не стала виключенням - абітурієнти та їх батьки вщент заповнили зал своєю присутність за лічені хвилини. Це і не дивно, адже майбутні студенти нашого факультету мали можливість зустрітися з передовими людьми університету та отримати відповідь на хвилюючі запитання. Охочі мали можливість поспілкуватися з деканом факультету та його заступниками, завідувачами кафедр та найактивнішими представниками студентства НУБіП України, більше того, зі студентами зустрівся також ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко.

Батькам та майбутнім студентам вдалося більше дізнатися про широке коло можливостей, які надає університет. Декан факультету Шинкарук Василь Дмитрович згадав про потужну технічну базу в НУБіП України, про можливість розвивати свої таланти, працюючи у творчих студіях та колективах, відвідуючи творчі секції та інше. Обговорили також багато організаційних моментів, зокрема можливість навчання в групах з поділом за рівнем володіння іноземною мовою, деталі навчання за подвійним дипломом та стажувань у різних куточках світу, особливості удосконалення навичок володіння мовою у центрах вивчення іноземних мов, які функціонують НУБіП України тощо.

Далі за планом відбулася зустріч із завідувачами кафедр. Одну з таких було проведено Русланом Васильовичем Сопівником з майбутніми студентами напрямку «Професійна освіта». Тут більш детально обговорили особливості навчання, проходження практик та міжнародних стажувань. Вступне слово було надано Олегові Вікторовичу Єресько. Начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання провів короткий екскурс в історію університету, а також акцентував увагу на можливостях, які надає університет. Згадували також і про інтеграцію предметів та новизну і широкопрофільність спеціальності. Також мала можливість поділитися досвідом студентка факультету Вікторія Мацола. Наприкінці зустрічі шановні викладачі відповіли на питання та побажали успіхів майбутнім фахівцям у галузі «Професійна освіта».

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook