Літня школа з геодезії та землеустрою

15 серпня 2019, 10:00

 ЛІТНЯ ШКОЛА
ІЗ ГЕОДЕЗІЇ ТА ЗЕМЛЕУСТРОЮ
«ДЗВІНКОВЕ – 2019»

    15-16 серпня 2019 року на мальовничих берегах річки Ірпінь на базі Дзвінківського навчально-науково-виробничого комплексу НУБіП України відбудеться яскрава академічна подія для студентів-землевпорядників НУБІП / NULES"Літня школа із геодезії та землеустрою", що поєднає спілкування із відомими професійними землевпорядниками та геодезистами, ознайомлення із найсучаснішим геодезичним обладнанням та програмним забезпеченням, а також цікаві геодезичні конкурси і квести.

    Цього разу на учасників Літньої школи із геодезії та землеустрою «ДЗВІНКОВЕ – 2019» також чекають військово-спортивні змагання підготовлені кафедрою військової підготовки НУБіП України та Територіальною обороною м. Києва.

   Найкращих студентів чекатимуть нагороди та цінні призи від найбільшого професійного об’єднання землевпорядників країни «Асоціації фахівців землеустрою України»

Літня школа із геодезії та землеустрою – це:
✔️130 студентів
✔️10 професійних викладачів
✔️10 провідних підприємств галузі
✔️представники Територіальної оборони м. Києва
✔️нові контакти, професійне зростання, обмін досвідом для молодих професіоналів
✔️цікаве та активне дозвілля, геодезичні конкурси, військово-спортивні змагання.

   Студенів з інших навчальних закладів освіти, які бажають прийняти участь у Літній школі із геодезії та землеустрою «ДЗВІНКОВЕ – 2019», просимо попередньо пройти реєстрацію: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBwNQDdCZzyJQ4AWXF0uf3yecgs0Enp9Td1X-sHXVMJEahNg/viewform

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook