Ректорат спланував роботу на серпень: завершуємо вступну кампанію і розпочинаємо новий навчальний рік

31 липня 2019 року

    В останній день липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася традиційна нарада з планування. І сьогодні коло питань, які розглядалися, було вельми широким. Розпочали з найголовнішого – вступної кампанії. Завдання для кожного керівника структурного підрозділу, зазначив ректор, особисто спілкуватися з вступниками, 100% залучити на навчання за державним замовленням та переконати вступати на контрактну форму навчання, адже наш університет має чимало унікальних переваг і високу якість освіти.

    Результати реалізації програми енергозбереження в червні представив проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. А вони є: незважаючи на ріст тарифів (тільки на воду та водовідведення порівняно з 2018 роком ціни піднялися на 42% та 46% відповідно!), вдалося зекономити. Ахіллесовою п’ятою стало велике використання електрики – аж на 903 тисяч кіловат\годин більше, ніж минулого року. Тож і завдання для всіх відповідальних осіб знизити споживання відповідно до доведених лімітів. Ректор Станіслав Ніколаєнко доручив першому проректору Ігорю Ібатулліну та проректору Валерію Іщенку провести засідання технічної ради з енергозбереження, на якому конкретизувати завдання, виконавців та терміни відповідних робіт. Директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимир Козирський наголосив на доцільності запровадження автоматизованої системи обліку споживання енергоресурсів.

    Про результати перевірки протипожежної безпеки доповів начальний однойменного відділу Володимир Матросов. Комісія Держслужби з надзвичайних ситуацій перевірила всі об’єкти. На їхні зауваження розроблений чіткий план усунення недоліків. За дорученням ректора найближчим часом буде продовжена практика проведення навчань персоналу, в першу чергу працівників кампусу та навчальних корпусів.

    Плани роботи служб першого проректора озвучив Ігор Ібатуллін. У фокусі – розробка положення про захист дисертацій, підтвердження статусу дослідної установи, розробка і подання наукових проектів молодих вчених, комплекс робіт в навчально-дослідних господарствах тощо. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша окреслив основні завдання на серпень: завершення вступної кампанії, підготовка кампусу, поселення студентів, проведення Школи першокурсника та відзначення Дня знань. Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук окрім набору іноземних студентів нагальним питанням визначив ліквідацію заборгованості за навчання та проживання у гуртожитках. Проректор Валерій Іщенко традиційно представив своєрідну карту ремонтних робіт та озвучив строки їх завершення – більшість об’єктів будуть здані до початку навчального року.

 

    Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко назвав головні завдання: зарахування на бюджет, максимальна увага першокурсникам, завершення підготовки кампусу, закупівля меблів, організоване проведення посвяти в першокурсники та Дня знань, напрацювання пропозицій з інформатизації діяльності університету та навчального процесу.

Денис Рудень
 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook