Ректорат: приймаємо оригінали документів і готуємося до Школи першокурсника

29 липня 2019 року

   29 липня 2019 року. Традиційне засідання ректорату відкрив перший проректор Ігор Ібатуллін, який дав коротку характеристику поточному етапу вступної кампанії. Як ми повідомляли раніше, на державні місця денної форми навчання в бакалавраті на базі повної загальної середньої освіти рекомендовано 1019 осіб. Протягом вихідних днів приймальна комісія працювала і приймала оригінали документів. І на ранок понеділка маємо близько семисот оригіналів від бюджетників, стільки ж контрактників. Проте, велика кількість бажаючих подати документи сьогодні свідчить про те, що до кінця дня показники значно зростуть.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповнив, що на перший курс на базі школи маємо на 30 бюджетних місць більше до минулого року. Не максимально, на його думку, використана можливість зарахування через підготовчі курси. Паралельно зі вступною кампанією триває практика у студентів, йде комплексна перевірка гуртожитків – комісія відвідує кожну кімнату і оцінює готовність до нового навчального року. Особлива увага, як зазначив директор студмістечка Сергій Стецюк, приділяється кімнатам для першокурсників.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко як і завше спинився на стані поточних і капітальних ремонтів. Вони тривають у гуртожитках №3, 10, 8, 6, 2. У п’ятому гуртожитку капітально ремонтують покрівлю, у першому – приступили до заміни електромереж першого поверху. У навчальних корпусах № 4 – вкладають плитку на першому поверсі, 12 – встановлюють новий скатний дах над блоками Б, Г.

    Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук інформував про набір абітурієнтів-іноземців, який зараз знаходиться в активній фазі. Говорив про контакти з іншими закордонними вишами-партнерами, зокрема подвійні дипломи на магістерських програмах. За два тижні також очікуємо на результати грантових заявок за програмою Еразмус+.

   Перший проректор Ігор Ібатуллін озвучив доручення ректора Станіслава Ніколаєнка. Сергію Кваші проаналізувати роботу підготовчих курсів в фокусі вступної кампанії, спільно з директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадієм Ржевським – організувати проведення Школи першокурсника. Валерію Іщенку – при оформленні актів виконаних будівельних та інших господарських робіт обов’яково має бути віза декана чи директора відповідного структурного підрозділу. Ігорю Ібатулліну контроль за державними закупівлями, збір врожаю в навчально-дослідних господарствах і підготовка до посівної та заготівля зеленої маси на корм, аналіз енергоефективності.
    Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook