Виграй грант на фінансування свого проекту!

17 липня 2019 року

Маєш класний проект та хочеш отримати на нього фінансування ?!

 

Спеціальні нагороди від ILUCIDARE

в рамках нагород Європейської спадщини / Europa Nostra Awards 2020

 

     Нагороди від European Heritage Awards / Europa Nostra Awards - найвища нагорода в Європі у сфері культурної спадщини. Нагороди видаються за видатні природоохоронні проекти, інноваційні дослідження; відданість професіоналам спадщини та волонтерам; виняткові ініціативи в галузі освіти, підготовки кадрів та підвищення кваліфіації.

 

    У наступних двох нагородженнях з'явились дві нових спеціальних премії ILUCIDARE, які будуть нагороджені серед поданих заявок. ILUCIDARE - це проект, що фінансується за рахунок Програми досліджень та інновацій Horizon 2020 Європейського Союзу з метою створення міжнародної мережі, що сприяє спадщині як ресурсу для інновацій та міжнародного співробітництва.

 

    У 2020 і 2021 роках нагороди Європейської спадщини / Europa Nostra Awards сприятимуть ILUCIDARE шляхом виявлення, поширення та сприяння покращенню найкращих практик, інновацій та дипломатії з підтримкою культурної спадщини.

 

   Нагороди європейської спадщини / Europa Nostra Awards (раніше премія ЄС за культурну спадщину / нагороди Europa Nostra) було розпочато Європейською Комісією у 2002 році і з того часу керується Europa Nostra. Такі нагороди та визнання принесуть хороші вигоди переможцям, такі як більший міжнаціональна вплив, збільшення кількості відвідувачів та подальше фінансування різних проектів. Такі «Нагороди» підтримуються програмою Європейського Союзу «Творча Європа».

 

       Спеціальні нагороди ILUCIDARE підтримуються програмою досліджень та інновацій Horizon 2020 Європейського Союзу за грантовою угодою № 821394.

 

Ви активні у сфері інновацій чи дипломатії?
Подайте свій проект і поділіться своїм успіхом з усією Європою!

 

Подати свій проет можна тут: www.europeanheritageawards.eu/apply
Кінцевий термін подання: 1 жовтня 2019 року 

 

Більше деталей можна на сайтах

1. http://www.europeanheritageawards.eu/

2. https://ilucidare.eu/

та подивившись це відео https://www.youtube.com/watch?v=IidvNxMFcxk&amp=&feature=youtu.be

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook