Сприяємо волонтерським проектам: на базі Немішаївського агротехнічного коледжу запрацював «Табір модель ООН»

8 липня 2019 року
     На базі Немішаївського агротехнічного коледжу НУБіП за сприяння Немішаївської селищної ради розмістилися учасники волонтерського проекту «Табір модель ООН» (Camp Model UN), що триватиме з 6 по 13 липня 2019 року. Першими заїхали 22 організатори, куратори проекту, а сьогодні – ще 60 представників активної молоді з різних куточків світу. 

     «Табір модель ООН» – це літній табір для учнів старших класів, у якому можна дізнатися про міжнародну співпрацю, структуру, процеси, які проходять в Організації Об’єднаних Націй та важливі міжнародні проблеми. Головним організатором виступає волонтер Корпусу миру США Джордж Стантон.

     Цього року головна тема – роль технологій у глобальних питаннях та міжнародна корупція. Перед початком всіх учасників поділять на команди-країни, в яких вони зможуть подискутувати на різні теми під час симуляції моделі ООН від імені країни, яку вони представляють.

 

 

     Це чудова нагода для покращення навичок публічних виступів, розвитку своїх лідерських якостей, використання критичного мислення, покращення англійської. Учасники дізнаються про різні культури та глобальні проблеми, познайомившись з однолітками з усього світу і, зокрема, України.

     Сподіваємося, час, проведений у Немішаївському агротехнічному коледжі, буде наповнений позитивними емоціями та запам’ятається учасникам проекту надовго.

Олена Кищук  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook