Старт прийому документів до магістратури

2 липня 2019 року
     Стартував прийом документів до магістратури денної форми навчання.
     Відбіркові комісії повністю готові до прийому вступників, які мають дипломи бакалавра, спеціаліста, магістра, говорить відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук. Нагадаю, за освітнім ступенем «Бакалавр» прийом документів відбувається і за державним замовленням, і за умов контракту та триватиме до 26 липня.

     У приймальній комісії кипить робота, адже бажаючих подати документи вистачає. Дехто прийшов із друзями, як випускники бакалаврату факультету ветеринарної медицини Богдан Січкар, Олександр Поліщук, Олександр Прокопович, які хочуть продовжити навчання на рідному факультеті – тільки спеціальності різні. Хтось уподобав «Ветеринарну медицину», а хтось – «Ветеринарну гігієну». Серед основних причин бажання здобути диплом магістра в НУБіП хлопці називають гарну матеріально-технічну базу та кваліфікованість викладачів.

     Обрав рідний факультет та продовження навчання за спеціальністю «Біотехнологія та біоінженерія» і Олексій Деменко, адже переконаний: якщо вивчати біотехнологію, то якісно це можна зробити тільки в НУБіП.

  

 

  

     А от для володаря диплому з відзнакою Олександра Бабина це вже третя вступна кампанія: спочатку коледж, потім бакалаврат ННІ лісового та садово-паркового господарства і ось, нарешті, магістратура.
     За цей час точно переконався: садово-паркове господарство обрав цілком правильно, коментує хлопець. Дуже багато дав університет, практична підготовка на базі розсадників, де нам проводили цікаві і дуже змістовні майстер-класи – як розпочати такий бізнес, як його краще організувати тощо. І, безумовно, догляд за рослинами. Це моє улюблене, тож вже маю власний невеличкий міні-розсадник.

     Олексій Кононенко здобув диплом бакалавра за спеціальністю «Агрономія», і хоча наразі працює в університетському Інформаційно-обчислювальному центрі своєму вибору не зрадив – подав документи в магістратуру на неї ж.
     Хочу вирощувати органічну продукцію, причому якісну, пояснює він. Моя сім’я займається органічним землеробством вже 15 років. За цей час переконався: люди, для яких важлива якість завжди обирають органічне. Так само, як і я. Тож напрямок цей дуже перспективний.

     Хтось, як бачите, продовжує навчання за обраним раніше фахом, а хтось змінює не лише фах, а й виш. Святослав Довгий прийшов подати документи на спеціальність «Якість, стандартизація та сертифікація», хоча у бакалавраті Київського національного торгово-економічного університету здобув диплом товарознавця-логіста.
     Це не зовсім кардинальна зміна, як може здатися, зауважив він. Виявилося, ці дві спеціальності доповнюють одна одну і обидві потрібні мені у роботі. І після моніторингу вишів, їхніх офіційних сайтів спинився на НУБіП як найкращому варіанті. Правильність вибору підтверджують і численні позитивні відгуки про цей університет.

  

  

 

     Ось таким виявився ранок першого дня прийому документів до магістратури. І до речі, саме сьогодні проходить і єдине вступне випробовування з іноземної мови для випускників бакалаврату спеціальностей «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Маркетинг», «Менеджмент», «Право», «Інформаційні технології», які хочуть продовжити навчання у магістратурі.

Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook