У центрі уваги ректорату вступна кампанія, початок польових зборів студентів кафедри військової підготовки і готовність до нового навчального року

1 липня 2019 року

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розпочав з головного: 26 червня Кабінет Міністрів України оприлюднив обсяги державного замовлення на підготовку фахівців. Він дещо менший за минулі роки, що пояснюють зменшенням кількості випускників шкіл. Для нас це означає необхідність посилення профорієнтаційної роботи. Він також поінформував, що на минулому тижні відбулися випуски бакалаврів за 41 спеціальністю. Найважливішим же на наступні два місяці для університету стає вступна кампанія. Прийом до магістратури стартує вже завтра.

    Ще одне важливе питання – забезпечення можливості наших студентів проголосувати на парламентських виборах, що відбудуться 21 липня, наголосив перший проректор Ігор Ібатуллін. Це завдання для деканів, директорів і кураторів академічних груп.

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов доповів про початок польових зборів студентів, які здобувають військову спеціальність. Сьогодні вони виїздять на військові польові збори, а 27 липня складуть присягу на вірність українському народу.
     Про стан справ у підрозділах, які вони очолюють, коротко поінформували голова профкому Ростислав Тарасенко, директор студмістечка Сергій Стецюк, начальник ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський, відділу кадрів Микола Михайліченко, навчального відділу Оксана Зазимко, юридичного відділу Андрій Бова, служби охорони Василь Моісеєв, планово-фінансового відділу Олег Бронін і головний бухгалтер Тетяна Кондрицька.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук розповів про результати міжнародного тижня ERASMUS+ в Італії, учасником якого він був. Там зібралися представники більше 300 закладів. Основна ідея – нові проекти, гранти для нашого університету. Зауважив, що до 12 липня слід активізувати всі наші позиції по QS. Торкнувся й інших питань.

     Ігор Ібатуллін оголосив про традиційний День поля, який відбудеться 3 липня. Нагадав, що в університеті проходять перевірки: протипожежної безпеки і працює екологічна інспекція. Перший проректор наголосив на необхідності продовження підготовки якісних наукових проектів, успішному проходженні тендерних процедур, спинився на станові справ у навчально-дослідних господарствах, гуртожитках, закладах харчування.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Ірина Білоус

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook