Випускники гуманітарно-педагогічного факультету отримали дипломи, а дехто навіть два!

27 червня 2019 року

 

     26 червня відбулося святкове вручення дипломів випускникам гуманітарно-педагогічного факультету. Початок заходу, вже традиційно, розпочався з виконання факультетського гімну. Далі випускників та гостей свята вітав декан Василь Шинкарук.

 

     Василь Дмитрович адресував ще учорашнім студентам, а тепер вже бакалаврам не тільки віршовані рядки і побажання, а й зазначив, що вся факультетська родина пишається сьогоднішніми випускниками. Серед них є і призери конкурсу «Пісенні баталії», володарі різних номінацій фестивалю «Голосіївська весна», а також учасники численних конкурсів та змагань, які відбулися на гуманітарно-педагогічному факультеті та в університеті за останні 4 роки.

     Привітати випускників також прийшли проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Миколайович Кваша та начальник навчального відділу Оксана Володимирівна Зазимко. У вітальному слові на адресу випускників Сергій Миколайович зазначив, що цими днями зі стін університету у професійну сферу увійдуть понад 80 бакалаврів. Проректор підкреслив роль перекладачів та соціальних робітників, запросив їх продовжити навчання у магістратурі. Наприкінці виступу він побажав нашим вихованцям бути волелюбними, працьовитими, патріотами, адже ці риси, засновані на фундаменті фахових знань, обов’язково проростуть у дерево успіху. А на завершення закликав кожного бути людьми і гордо нести звання випускника НУБіП України.

     Потому настала урочиста і хвилююча мить, коли заступники деканів Ігор БуцикАлла Кравченко та Ярослав Рудик зачитали наказ ректора про вручення дипломів і відрахування з числа студентів університету у зв’язку із завершенням навчання.

     З рук проректора Сергія Кваші та декана факультету Василя Шинкарука дипломи з відзнакою отримали студенти-відмінники. Вручали такі довгоочікувані документи державного зразка випускникам і завідувачі кафедр – професори Олександр МалихінСвітлана Амеліна та Леся Вікторова.

     В історію гуманітарно-педагогічного факультету цей день увійде ще й тим, що вперше дипломи європейського зразка отримали випускники, які навчалися за програмою подвійних дипломів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща).

     Вихід кожної групи супроводжувався відео- та фотоспогадами про студентські роки життя: яскраві і неповторні. Від імені усіх наставників академічних груп вітав випускників директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, доцент Геннадій РжевськийГеннадій Миколайович на власному прикладі продемонстрував свої вміння працювати зі студентськими колективами, встановивши факультетський рекорд – був наставником одночасно п’яти академічних груп, які сьогодні отримали дипломи.

     Напутні слова своїм дітям висловили також завідувачі випускових кафедр. На знак вдячності старости груп виголосили подяку усьому викладацькому колективу факультету. А потім усі разом склали присягу випускника.

     Захід завершився концертною програмою, підготовленою фахівцями кафедри культурології. На сцені пронісся у шаленому ритмі танок від ансамбля бального танцю «Чарівність». Родзинкою стали зіркові відеопривітання та пісенні композиції від випускників факультету, а також учасника телешоу «Голос країни» Данила Карачевського.

     Завершилися урочистості на сходах центрального корпусу університету, де всі учасники та гості залишили собі на пам’ять колективні фото.

 

Ярослав Рудик,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook