Ректорат: випуски бакалаврів, вступна кампанія і підготовка до нового навчального року

24 червня 2019 року
     24 червня 2019 року. Засідання ректорату відкрив перший проректор Ігор Ібатуллін, який одразу акцентував увагу на заходах, які заплановані на поточний, скорочений, тиждень, адже 28 червня ми відзначатимемо чергову річницю прийняття Конституції України. Завтра об 11 годині відбудеться планування роботи на базі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, а в кінці тижня – випуски бакалаврів. Поряд з цим набуває найвищої ваги вступна кампанія. 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував, доповів про готовність до випуску бакалаврів, наради за підсумками виховної роботи у минулому навчальному році. Окремо увага спрямована на процес формування державного замовлення, уточнення показників для відповідних коефіцієнтів.

     Голова профкому Ростислав Тарасенко доповів про успішні заїзди до спортивно-академічного табору Академічний, що на березі Чорного моря, та до дитячого табору Чайка на Київщині, де відпочивають діти співробітників.

     Завідувач військової кафедри Анатолій Есаулов звернув увагу на початок польових зборів для студентів кафедри другого року навчання та стан набору на наступний рік.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про візити іноземних делегацій з США, Китаю та Італії, яких цікавили можливості запровадження програм подвійних дипломів та академічні обміни. Паралельно триває аудит договорів, строк дії яких завершується цього року. Відповідно їх потрібно актуалізувати та пролонгувати.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт – у гуртожитку №4 та навчальному корпусі №4. Оголошені закупівлі на сантехнічне обладнання, про яке йшла мова на останньому засіданні ректорату.

 

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін озвучив доручення ректора Станіслава Ніколаєнка. Сергію Кваші – організувати випуски бакалаврів, розробити сценарій відзначення Дня знань, затвердити закупівлю оргтехніки та оголосити тендер. Валерію Іщенку – перевірити запірну арматуру в системі протипожежної безпеки, продовжити ремонти кімнат для першокурсників, прискорити реєстрацію нерухомого майна. Ігорю Ібатулліну – контролювати збір врожаю в навчально-дослідних господарствах, формування даних на підтвердження статусу національного, організувати роботу приймальної комісії. Спільними дорученнями для всіх залишаються профорієнтаційна робота, підготовка інформаційних матеріалів до серпневого засідання вченої ради. Окрема увага всіх керівників підрозділів і працівників – до протипожежної безпеки та дотримання екологічного законодавства.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

 

Денис Рудень

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook