Факультет тваринництва та водних біоресурсів готується до нового 2019-2020 навчального року

18 червня 2019 року
     18 червня згідно графіку на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася перевірка навчально-методичної та матеріально-технічної готовності деканату та кафедр до нового навчального року.

     Комісія у складі декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського та заступника начальника навчального відділу з практичного навчання Олега Бачинського вже зранку розпочала роботу.

     Комісія перевірила наявність оновлених навчально-методичних комплексів у деканаті та на кафедрах, ознайомилась майже з усіма навчальними та навчально-науково-виробничими лабораторіями факультету, яких нараховується майже 40 та відмітила приємні позитивні зміни, які відбулися продовж попереднього року. Члени комісії високо оцінили наявну матеріально-технічну базу кафедр факультету, особливо ННВЛ конярства, Голосіївську навчально-дослідну пасіку, центр водних біоресурсів та аквакультури, виставочні павільйони технологічного обладнання у свинарстві та птахівництві, лабораторії оцінки якості кормів, молекулярно-генетичної оцінки у тваринництві та комп’ютерні класи факультету. Загалом усі вісім кафедр факультету, що були проінспектовані комісією, виявились підготовленими до нового навчального року та до зустрічі студентів у вересні 2019 р.

     Як зазначає декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк: «За попередній рік дуже багато зроблено у плані зміцнення матеріально-технічної бази факультету та покращенню робочих навчальних планів, проте є ще значні резерви у роботі колективу. Наступний навчальний рік буде присвячений насамперед підвищенню якості навчального процесу».

     На завершення перевірки члени комісії побажали наснаги усім науково-педагогічним працівникам факультету у досягненні амбітних цілей, які вони ставлять перед собою!

Руслан Кононенко,
заступник декана
факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook