Запрошуємо на навчання у магістратуру за новою освітньою програмою «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві»!

8 червня 2019 року
     Агробіологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України здійснює набір абітурієнтів у магістратуру на освітню програму «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» за спеціальністю 201 – агрономія.

     Опановуючи цю програму, майбутні фахівці освоять основи ефективного агробізнесу та навчаться управляти вирощуванням сільськогосподарських культур за допомогою прецизійних агротехнологій, здійснювати оцінку якості грунтів і потенціалу поля за допомогою супутникового та надземного моніторингу, а також сучасну діагностику живлення рослин; модернізувати техніку і здійснювати технології диференційованого внесення агроресурсів; розробляти ефективні технологічні рішення та забезпечувати якісний агрохімічний супровід технологій вирощування культур (підбір сортів і гібридів, розробка систем живлення рослин, діагностики поля, карт-завдань для ефективного менеджменту агроресурсів, контроль якості виконання агротехнічних прийомів, тощо).

     Базою теоретичної та практичної підготовки є лабораторія «Агрохімсервс у точному землеробстві», створена кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна і компанією «Agrilab», проект «Agristart», ТОВ «Біотех ЛТД» і передові агрохолдинги.

Тож, запрошуємо на навчання талановитих та допитливих!

За детальною інформацією звертайтесь за наступними контактами:

     кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва НУБіП України - 044)-527-87-83;

    завідувач кафедри: Анатолій Вікторович Бикін (067-249-03-99);

     секретар кафедри: Надія Петрівна Бордюжа (098-279-14-21).

 Віра Кутовенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook