Якісна підготовка до нового навчального року та зустріч абітурієнтів – у фокусі ректорату

18 червня 2019 року
     18 червня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Головні напрями роботи на поточний тиждень – завершення приймання іспитів, організація випусків бакалаврів, підготовка до вступної кампанії і нового навчального року, зазначив ректор університету. Також на п’ятницю 21 червня перенесені засідання розширеного ректорату та вченої ради: початок о 830 та 1100 відповідно.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на перевірці готовності кафедр до наступного навчального року та підготовці документів для формування державного замовлення.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко проінформував про хід облаштування арт-простору.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зазначив, що цього тижня НУБіП відвідує делегація Університету штату Оклахома (США). Міжнародний відділ продовжує діяльність по залученню іноземних студентів і наразі активно вивчається питання співпраці з Китаєм.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи в гуртожитках. На часі встановлення автоматизованих теплопунктів, продовження заміни меблів тощо. Велика увага приділяється ремонту кімнат для першокурсників і в цілому підготовці навчальної бази до навчального року.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на завершенні сінокосу в навчально-дослідних господарствах. До речі, цього тижня заплановано провести приймання дослідів і Дня поля, про що повідомимо додатково.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Валерію Іщенку – провести нараду щодо планування ремонтних робіт на літній період, забезпечити технічно виїзд студентів кафедри військової підготовки на польові збори. Сергію Кваші – сприяти організації випусків бакалаврату та прийом до магістратури, провести нараду з ситуації в гуртожитках, розробити сценарій відзначення Дня знань. Вадиму Ткачуку – надіслати пропозиції до нової редакції Великої Хартії університетів, активно залучати до виховної роботи студентів-іноземців. Для проректорів та керівників підрозділів спільне завдання – готувати аналітичні матеріали до серпневої вченої ради.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook