Варшавський університет наук про життя (SGGW) прийняв викладачів факультету аграрного менеджменту на стажування

3 червня 2019 року
У рамках проекту Польського національного комітету у справах ЮНЕСКО доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Драгнєва Наталія Іванівна та Троян Аліна Василівна протягом травня 2019 р. пройшли наукове стажування на кафедрі економіки та організації підприємств Варшавського університету наук про життя (SGGW).
 
Викладачі приймали активну участь у засіданнях кафедри економіки та організації підприємств, відвідували заняття польських колег,  були присутні на засіданні по захисту дисертації.
 
 
Під час зустрічей із завідувачем кафедри економіки та організації підприємств Варшавського університету наук про життя доктором хаб., професором Генріком Руновські, доктором хаб., професором Едвардом Маєвські,  доктором Агатою Малак–Равліковською,  доктором хаб. Адамом Васом обговорювались питання підготовки фахівців та проведення спільних наукових досліджень.
 
 
Викладачі мали змістовну зустріч з науковим співробітником відділу економічного моделювання Інституту розвитку села та сільського господарства Польської Академії Наук  Віталієм Крупіним, організовану координатором стажування доктором Агатою Малак–Равліковською. Під час зустрічі польський колега поділився досвідом роботи у міжнародних проектах, охарактеризував особливості функціонування польських сільськогосподарських підприємств.
 
 
Під час стажування викладачі взяли участь у конференціях: IX  Дні логістики у Варшаві. Освіта-наука-бізнес: «Екологістика в соціально-економічному розвитку» (SGGW, 9-10 травня 2019 р.)  та «Наша Європа: 15 років Польщі в ЄС» (Польська Академія Наук, 16 травня 2019 р.), а також у святкових заходах «Дні SGGW» (17-18 травня).
 
 
 
Така наукова співпраця, цікаві та плідні зустрічі з польськими колегами є гарним підґрунтям для проведення спільних наукових досліджень.
 
 
Тетяна Балановська,
професор кафедри менеджменту
 ім. проф. Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook