Студенти НУБіП України − учасники ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з математики

29 травня 2019 року
     14-17 травня 2019 року на базі Сумського державного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед студентів економічних та технічних закладів вищої освіти з навчальної дисципліни «Математика».

     Організатори заходу, який вже не перший рік успішно проводиться на базі СумДУ, − кафедра математичного аналізу і методів оптимізації факультету електроніки та інформаційних технологій. Олімпіада проводилася у трьох категоріях – М (математичні спеціальності), Т (технічні спеціальності) та С (економічні спеціальності). В олімпіаді брали участь 85 студентів із 32 відомих закладів вищої освіти України.

     Кафедра вищої та прикладної математики НУБіП делегувала на Всеукраїнську студентську олімпіаду двох студентів − переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з математики: Жука Дениса Євгенійовича, АКіТ – 18001 (науковий керівник канд. фіз.-матем. наук, доцент Панталієнко Л.А.) та Маркелову Кароліну Владиславівну, КІ – 18007б (науковий керівник канд. фіз.- матем. наук, доцент Шостак С.В.).

     Приємно відзначити, що наші студенти продемонстрували ґрунтовні знання з математики, неординарний підхід до вирішення задач і, рішенням журі, Жук Денис був нагороджений грамотою за оригінальний розв’язок математичної задачі в категорії Т серед студентів технічних вищих навчальних закладів України з навчальної дисципліни «Математика».

    

     Тож вітаємо Дениса, бажаємо йому творчих успіхів, нових звершень та подальших наукових здобутків на ниві математичних знань.

Ніна Батечко,
завідувач кафедри вищої та прикладної математики
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook