Зарубіжна колективна монографія (м. Кельце, Республіка Польща)

28 травня 2019, 13:36
НДІ економіки і менеджменту

 

 

логотип

 
 

Шановні колеги, дорогі друзі!

Кафедра підприємництва та інновацій Державного університету імені Яна Кохановського (м. Кельце, Республіка Польща) за підтримки Причорноморського науково-дослідного інституту економіки та інновацій запрошує Вас взяти участь у роботі групи авторів з метою написання колективної монографії на тему: "Стратегічне управління: глобальні тенденції та національні особливості".

 
 

Майбутнє видання стане результатом праці колективу авторів, об'єднаних спільною ідеєю представити підсумки своїх досліджень. Координацію роботи над колективною монографією буде здійснювати доктор економічних наук, завідувач кафедри підприємництва та інновацій Державного університету імені Яна Кохановського.

Монографія буде видана європейським видавництвом "Izdevnieciba "Baltija Publishing" (м. Рига, Латвія) з присвоєнням їй UDC та номера ISBN, що дасть можливість авторам взяти участь у колективній науковій праці, опублікованій у країні Європейського Союзу.

обкладинка
 
 

До участі в написанні колективної монографії запрошуються науковці, викладачі та аспіранти. Наукові роботи аспірантів необхідно направляти виключно у співавторстві з науковим керівником.

Матеріали приймаються українською, російською, польською, англійською, литовською та латиською мовами.

Прийом заявок та статей для публікації в монографії триває до 14 червня 2019 року (включно).

Поштова розсилка монографії відбудеться 30 серпня 2019 року. Кожен автор обов’язково отримає 3 примірника видання.

За бажанням колективу авторів та за рішенням редакційної колегії монографія може бути подана на здобуття Грифу «Рекомендовано ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України».

Додатково повідомляємо вам, що публікація у колективній монографії зараховується до наукових публікацій, у яких висвітлюються основні результати дисертації згідно з п. 11 Постанови Кабінету Міністрів України №167 від 06.03.2019 року «Про проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії».

Крім того, відповідно до вимог МОН України щодо присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам відсутність достатньої кількості наукових праць у періодичних виданнях, включених до наукометричних баз Scopus або Web of Science може бути замінена публікацією монографії англійською мовою (Пункт ІІ.2.4 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 14 січня 2016 року №13 зі змінами від 06.02.2017 року).

Більш детальну інформацію Ви можете переглянути в інформаційних буклетах.

 
  
Інформаційний буклет.pdf
  
 
  
Информационный буклет.pdf
  
 
 
  
Information letter.pdf
  

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook