Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами

27 травня 2019 року

      Понад 150  учасників з України, Польщі, Італії, Австралії, Угорщини та Сполучених штатів Америки взяли участь  у роботі десятої Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами». Організатор заходу – кафедра економіки повітряного транспорту факультету економіки та бізнес-адміністрування. У конференції взяла участь завідувач кафедрою біржової діяльності і торгівлі, д.е.н., професор Резнік Надія Петрівна

З вітальним словом виступив проректор з наукової роботи, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Володимир Харченко. Завідувач кафедри економіки повітряного транспорту, професор Олена Ареф’єва розказала про мету та  цілі конференції.

З цікавою доповіддю виступив радник генерального директора ДП МА «Бориспіль» зі стратегічного розвитку Кирило АстаховДиректор Інституту ІКАО  Галина Суслова та заступник директора Олександр Бугайко презентували підходи в забезпеченні економічної ефективності, конкурентоспроможності і безпеки.

Учасники заходу окреслили креативні шляхи забезпечення  ефективного управління розвитком потенціалу підприємств з урахуванням інноваційності та інформатизації підприємницької діяльності. Обговорювались питання стратегічного управління, конкурентоспроможності, якості, безпеки в національній і закордонній економіці та авіаційній галузі зокрема. У своєму виступі Надія Петрівна висвітлила новітні технології блокчейн та smart-технології. 

На завершення конференції науковців нагороджено подяками ректора за активну наукову діяльність, проведення наукових досліджень та співпрацю з Національним авіаційним університетом.

 

Анна Слободяник,

доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook