Бронза у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік» - в скарбничці студентів НУБіП

21 травня 2019 року
     15-17 травня 2019 р. на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік» серед студентів закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації 2018-2019 н.р. В творчому змаганні взяли участь представники 41 закладу вищої освіти з різних регіонів України – загалом 147 студентів спеціальності «Облік і оподаткування». Партнерами заходу виступили: Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів та аудиторів, аудиторські компанії та інші організації.

     Економічний факультет НУБіП України представляли дві студентки першого курсу магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» Діана Білодон та четвертого курсу напряму підготовки «Облік і аудит» Галина Євтушок під керівництвом д.е.н., професора кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко. Підготовку студентів до участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади здійснювали науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподаткування д.е.н. професор, завідувач кафедри Калюга Є. В.; д.е.н. професор Гуцаленко Л.В., к.е.н., доцент Мельянкова Л. В., Тивончук С.В. та д.е.н. професор, завідувач статистики та економічного аналізу Лазаришина І.Д., а також інші провідні викладачі.

     Оцінювало учасників журі, до складу якого увійшли експерти з провідних ЗВО України: Житомирського державного технологічного університету, Чернігівського національного технологічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Донецького національного університету імені Василя Стуса, Миколаївського національного аграрного університету та інших навчальних закладів.
     Олімпіада проходила поетапно і складалася із 2-х турів: І тур – включав три рівні: перший і другий – теоретичний, який передбачав надання відповідей на тестові завдання з одним варіантом правильної відповіді та завдань з багатоелементними відповідями; третій рівень – практичні завдання. ІІ тур – носив практичний характер з використанням методу кейсів, де було запропоновано вирішити проблемну ситуаційну задачу.

     Студенти НУБіП України показали високий рівень знань з дисципліни «Управлінський облік» та отримали досвід самореалізації, в умовах жорсткої конкуренції, що надихає до професійного зростання та розвитку професійно-особистісних якостей, творчих здібностей, самовираження у майбутній професійній діяльності.

 

     За результатами конкурсного змагання в умовах жорсткої конкуренції Галина Євтушок нагороджена грамотою за оригінальність мислення при вирішенні завдань, а Діана Білодон нагороджена грамотою за креативний підхід до вирішення завдань. Окрім того в загальному заліку за результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік» Діана Білодон отримала диплом ІІІ ступеня та комплект міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляд, іншого надання впевненості та супутніх послуг та почесну грамоту Української асоціації сертифікованих бухгалтерів і аудиторів.

     Дякуємо адміністрації НУБіП України та економічного факультету за довіру й надану можливість представляти університет на Всеукраїнському рівні! Особливі слова вдячності адресуємо Організатору Всеукраїнської олімпіади – Національному технічному університету «Харківський політехнічний інститут» – за проведений захід на високому рівні та гостинний прийом!

Любов Гуцаленко,
професор кафедри обліку та оподаткування

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook