Готуючись до Дня університету: завершуються роботи з облаштування центрального входу до спортивного комплексу

18 травня 2019 року
     Однією з окрас Парижу є площа Етуаль – Площа зірки. Здається, своєю власною площею зірки після оформлення центрального входу до спортивного комплексу, може обзавестися й Національний університет біоресурсів і природокористування України. Принаймні саме таке порівняння спадає на думку, коли дивишся на територію перед навчальним корпусом №3: вулиця Героїв Оборони – вхід до ботанічного саду – Сільськогосподарський провулок – вхід на стадіон.

     Проведена велика робота з облаштування території, коментує проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. І при цьому все виконується силами працівників підрозділів університету – ремонтно-будівельної бригади, механічного та електроцехів. Садово-паркову частину забезпечує кафедра ботаніки, дендрології та лісової селекції і дирекція ботанічного саду. Значну допомогу надали факультети агробіологічний, тваринництва та водних біоресурсів, механіко-технологічний, конструювання і дизайну та гуманітарно-педагогічний.

     Загалом вся стилістика виконана в стилі вхідної групи ботсаду: доріжки вимощені бруківкою та гранітом, встановлюються нові ковані ворота. Для ошатності довелося навіть замінити електроопори з новим енергоощадним освітленням. Тож новий об’єкт, який здадуть до Дня університету, органічно вписується в уже існуючий ландшафт.

     Родзинкою стануть лави для закоханих з символічними серцями, які прикрасять вхід. На них, до речі, як і вже на містку кохання в ботанічному саду, закохані зможуть причепити свій замок кохання та зробити селфі.

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook