ІІ етап всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» розпочато

15 травня 2019 року

      Сьогодні 14 травня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочався II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».

     До університету завітали переможці перших етапів з різних вишів України: Білоцерківський національний аграрний університет, Вінницький національний аграрний університет, Дніпровський державний аграрно-економічний університет, Житомирський національний агроекологічний університет, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Гжицького, Миколаївський національний аграрний університет, Одеський державний аграрний університет, Полтавська державна аграрна академія, Сумський національний аграрний університет, Харківська державна зооветеринарна академія, Подільський державний аграрно-технологічний університет та господарі змагань – НУБіП України. Тож змагатися за звання найкращого будуть 36 студентів-переможців перших етапів із 12 ЗВО України, у яких відбувається підготовка спеціалістів за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

     З вітальним словом до усіх присутніх звернувся декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, який привітав учасників з початком олімпіади. Він зазначив, що вкотре радий бачити гостей у стінах нашого університету і побажав усім учасникам успіхів і перемог у житті. На урочистості завітав ректор університету Станіслава Ніколаєнко, який зауважив, що сьогоднішня подія є знаменною для університету та факультету зокрема, адже проводити другий тур олімпіади і приймати у себе кращих із кращих третій рік поспіль – це велика честьСтаніслав Миколайович коротко розповів гостям про університет з його потужною навчальною і науковою базами та зазначив, що НУБіП запрошує на навчання в магістратуру всіх охочих.

     Оцінюватиме знання учасників, набуті у своїх вишах, професійне журі під головуванням професора кафедри розведення, генетики і біотехнології тварин Андрія Геті. Допомагатимуть йому у цьому завідувач кафедри розведення, генетики і біотехнології тварин Сергій Рубан, професор кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного Микола Кривенок, доцент кафедри технологій виробництва молока і м’яса Іван Чумаченко,а також доцент Вінницького національного аграрного університету Євген Трачук; в.о. завідувача кафедри Миколаївського національного аграрного університету Вадим Лихач; професор Полтавської державної аграрної академії Оксана Кравченко; доцент Житомирського національного агроекологічного університету Любов Кальчук.

     Після урочистого відкриття розпочався перший день змагань. Наразі у ці хвилини триває теоретичний тур. Бажаємо всім учасникам продемонструвати глибокі знання, а найдостойнішим – стати переможцями!

  

  


Сергій Грищенко, 
заступник декана факультету

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook