До інституту завітала латвійська делегація!

2 травня 2019 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

2 травня Ніжинський агротехнічний інститут та коледж приймали латвійську делегацію у складі депутата Сейму Латвійської Республіки, керівника групи депутатів по співпраці з парламентом України Алдіса Адамовічса, представників міста-побратима Ніжина заступника голови Прейльської краєвої думи Юріса Челвіса, виконавчого директора Прейльської краєвої думи Володимира Іванова та бізнесмена Дайніса Алексєєва і представника Латвійського агенства інвестицій та розвитку Айнарса Межуліса. Два роки тому 12 квітня 2016 року між Ніжином та Латвійським містом Прейлі було підписано договір про співпрацю. 

 

Відкриваючи роботу круглого столу народний депутат України Олександр Кодола радо привітав гостей та підкреслив продуктивність співпраці з латвійськими колегами.

Голова Ніжинської районної адміністрації В’ячеслав Івашин та голова Ніжинської районної ради Олег Бузун розповіли про головні досягнення району та перспективи його розвитку, подякували за можливість перейняти досвід Латвії з децентралізації та становлення об’єднаних територіальних громад Ніжинщини.

  

Директор інституту Василь Лукач представив іноземним гостям наш навчальний заклад, ознайомив їх з історією та сьогоденням інституту, який в наступному році відзначає славетний ювілей – 125 років від дня заснування. Директор зауважив, що розвиток навчального закладу неможливий без успішної навчально-господарської діяльності, активну участь в якій беруть студенти.

  

Присутні голови громад району та керівники фермерських господарств намітили нові напрями співпраці з латвійською делегацією та обговорили можливі спільні проекти. 

  

Учасники круглого столу також намітили нові напрями співпраці з латвійською делегацією та обговорили можливі спільні проекти.

 

 Дякуємо учасникам круглого столу за активну участь та плідну роботу!

Ірина Демчук,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook