Голосіївська весна: відбір завершено, готуємося до гала-концерту

28 квітня 2019 року
     Точніше, не зовсім фінальний, адже фінальний концерт «Голосіївської весни-2019» відбудеться 7 травня. Але для журі, яке оцінювало творчі програми факультетів та ННІ базового закладу, це був останній день напруженої суддівської роботи.

     Виступати у такий день завжди нелегко і відповідально, адже серця і душі глядачів уже переповнені враженнями, але «Мері Поппінс» ННІ лісового і садово-паркового господарства, «Мауглі» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, «Назад в минуле» ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження достойно завершили фестивальні дні.

    Сценарист і режисер програми ННІ лісового і садово-паркового господарства Вікторія Білаш чудово підібрала акторський склад і номери для концертної програми. Хор ННІ під назвою «Діброва» показав свій талант і в академічному, і в народному жанрах, талантом вразили вокальний ансамбль «Водограй» і солістка Анна Матушевич, прекрасно вписалися у програму автрська поезія Єви Власової та сучасне виконання ВІА під керівництвом заступника директора ННІ Олександра Совакова. Виспуп навіяв віру у вітер перемін…

     У майбутніх харчовиків відчувалася хореографічна школа Анастасії Слегіної та Романа Зінченка і акторська – новообраного голови студентської організації НУБіП Олександра Павелка. «Ранок у джунглях», «Вовча зграя», «Пристрасні пантери», «Танго Балу та Багіри», «Розвага короля», «Свято фарб холі» – це було так сучасно, яскраво, переконливо! Молодий і небаготочисельний за кількістю студентів факультет довів, що головне – дух команди, бажання бути разом і перемагати!

     Завершив конкурсні покази ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Відкриттям фестивалю, безперечно, стали багатогранний Віктор Метлін, який і поезію пише, і співає чудово, і Олексій Ніконов, котрий зі своєю групою показав фокуси «Ілюзія обману». Адміністрація ННІ може пишатися своїми студентами, адже вони з гордістю представили майбутню професію у флешмобі «ЕлектроВООМ» від Мар’яни Баленко. Органічно доповнили програму Юлія Олійник, Павло Валентюк, Дмитро Шевчук та багато інших студентів ННІ.

     Конкурсні дні завершилися, але продовжується робота журі. Голова профспілки працівників АПК Київщини Василь Хвостіков, професор факультету мистецтв Національного педагогічного університету імені М.Драгоманова Надія Можайкіна, солістка хору імені Г.Верьовки Заслужена артистка України Тетяна Пирогова, актриса, теле- і радіоведуча Наталія Нагрудна, викладач вокалу вищої категорії, методист Тетяна Семенченко, куратор відділу популярної і джазової музики Київського інституту музики імені Р.М.Глієра Анастасія Колеснікова, продюсер Михайло Федорин, балетмейстер Олена Маньковська, співзасновник Жемайтійського культурологічно-благодійного фонду Олена Рудомьоткіна (Литва) – саме ці люди оголосять свій остаточний вердикт на гала-концерті фестивалю 7 травня 2019 року в актовій залі навчального корпусу № 3.

     Запрошуємо на концерт і чекаємо заслужених перемог!

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології
Фото: Геннадій Кушанов


     Фотозвіт:

 


 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook