«Голосіївська весна - 2019» або «Оскар» вже у НУБіП!

26 квітня 2019, 15:55

Театралізована постановка Гуманітарно-педагогічного факультету у цьому році носить назву HUMPEDWOOD, саме такою її побачили 23 квітня глядачі і журі у другий день Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна 2019».

Глядачам було цікаво спостерігати за тим, що відбувалося на сцені. З особливо великим нетерпінням викладачі і студенти кафедри педагогіки чекали, коли вже на сцену нарешті вийдуть і наші вихованці, студенти ОП «Професійна освіта» і «Педагогіка вищої школи».

До речі, мені, як наставнику групи 1 курсу, було дуже приємно бачити, що участь в концертній програмі узяли 8 із 12-ти студентів групи. Артисти знайшлися і у групах 1 курсу скороченого терміну навчання (наставник – Тамара Ковальчук) та у групі магістрів (наставник – Оксана Васюк).

Викладацький колектив кафедри представила нині асистент Оксана Гончарук, а у минулому – наша випускниця, яка протягом усіх років навчання в НУБіП успішно виступала як солістка Народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського.

Нас вразили своєю майстерністю усі, хто виходив у цей день на сцену. Програма виступу була надзвичайно цікавою, сучасною, творчою. Ми побачили багато бездоганних номерів, у яких взяли участь як відомі усьому університету артисти, так і нові обличчя, ще не відомі публіці актори, вокалісти і танцюристи, у кожному номері була неповторна родзинка.

Та все-таки на обговоренні програми нашого факультету, як зазначила у своєму дописі Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології, журі особливо відзначило тих виконавців, які, на їх думку, є його творчою окрасою.

Так, для багатьох відкриттям стали голоси асистента кафедри педагогіки Оксани Гончарук, студентів-першокурсників Оксани Підтинної і Мар’яни Остяк. А от талант солістки ансамблю «Сузір’я Денс» Вікторії Пекарєвої був відзначений ще на минулорічній «Голосіївці», і цього разу Віка не підвела: хореографічні композиції були високопрофесійними.

Хочеться написати про усіх талановитих студентів, які взяли участь у цьогорічному фестивалі, а це Гарбуз Вікторія, Гулян Маргарита, Джурилюк Богдан, Дзевін Данило, Закарян Анжела, Лила Луїза, Нейфельд Максим, Підтинна Оксана, Литюк Адріана, Лошній Галина, Остяк Мар’яна, Пекарєва Вікторія.

Подивитись виступ наших вихованців прийшли їх батьки, друзі, увесь колектив кафедри педагогіки та майже всі студенти обох освітніх програм. Тож ми хочемо подякувати нашим дорогим артистам за їх працю, за ту радість і незабутні позитивні емоції, які вони нам подарували, побажати міцного здоров’я, щастя, творчих успіхів та усіляких гараздів!

Чекаємо Ваших виступів на гала-концерті!

Наставник групи ПО-18001б
Леся Миколаївна Маценко

Фото Геннадія Кушанова, розміщені у публікації «Мадагаскар», «Шрек», «Несміяна» –
словом, «Оскар» вже у НУБіП! за 24 квітня 2019 року

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook