Перша спроба сил у ІІ турі Всеукраїнської Олімпіади «Комп’ютерні системи та мережі» команди студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія».

20 квітня 2019 року

   Вперше в історії університету команда факультету інформаційних технологій у складі студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія» - Нікіти Гамаюнова та Андрія Мічака приймала участь у ІІ турі Всеукраїнської Олімпіади «Комп’ютерні системи та мережі» і зайняла почесне ІV місце.

 

   Окрема подяка тренеру команди - доценту кафедри комп’ютерних систем і мереж Гусєву Борису Семеновичу. Завдяки його роботі зі студентами їх відзначено грамотою за «Нестандартний підхід до розв’язку завдань олімпіади». П’ятий рік поспіль, організаторами, що проводить ІІ тур олімпіади є Кременчуцький національний університет ім. М. Остроградського.  Географія учасників досить широка: Чернівецький НТУ ім. Ю. Федьковича, Луцький НТУ, Тернопільський НТУ ім. І. Пулюя, Одеський національний університет ім. І.І.Мечнікова, Харківський національний університет радіоелектроніки тощо.  Загалом 52 учасника з 18 ВНЗ всієї України. Є, так би мовити, старожили і фаворити. Ті, хто кожного року змагаються за звання найкращого і отримав призові місця - Харківський національний університет радіоелектроніки і самі ж господарі. І тим вагомішим є наш перший здобуток - четверте місце у командному заліку.   Адже, спеціальність «Комп’ютерна інженерія» в нашому університеті започаткована зовсім недавно.  Відкрита завдяки зусиллям факультету і кафедри комп’ютерних систем і мереж у 2015 році. Слід зазначити, що за останній рік на кафедрі сформувався потужний колектив однодумців, який підготує команду студентів що будуть переможцями у наступних олімпіадах.

 

   Шана і подяка оргкомітету, який  потурбувався і про дозвілля учасників – організував цікаві екскурсії до Полтавського гірничо-збагачувального комбінату, Краєзнавчого музею м.Горішні Плавні.

 

 

Тетяна Осипова,

доцент кафедри,

організатор супроводу студентів на олімпіаду

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook