Весняна толока на Демонстраційному колекційному полі сільськогосподарських культур НУБіП України

21 квітня 2019 року

     В суботу, 20 квітня, на переддень світлого і чистого церковного свята, яке є однією з найбільш значимих дат у житті кожного християнина – Вербної Неділі, співробітники кафедри рослинництва під керівництвом завідувача професора Каленської Світлани Михайлівни дружнім колективом і з чудовим настроєм зібралися на демонстраційному колекційному полі сільськогосподарських культур з метою проведення сівби ярих культур, догляду за багаторічними культурами та облаштування колекції в цілому. За допомогою студентів агробіологічного факультету було закладено колекцію олійних та ефіроолійних культур, відновлено ділянки малопоширених та нетрадиційних культур, висаджено колекцію багаторічних мальв та інших лікарських рослин.

     За ініціативи і безпосередньої участі проректора з навчальної і виховної роботи Кваші Сергія Миколайовича було висаджено алею з дерев черешні на радість майбутнім відвідувачам колекційного розсадника. Адже крім головного призначення розсадника – можливості проведення лабораторних, практичних занять, всіх видів практик для студентів різних факультетів нашого університету колекційний фонд корисних рослин мають змогу відвідати школярі нашого рідного міста та всі бажаючі.

  

                Насамкінець хочеться відзначити, що ніщо так не згуртовує колектив та не приносить стільки радості як спільна праця на загальне благо!

Н. Новицька,
доцент кафедри рослинництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook