ПЛІДНА РОБОТА СЕКЦІЇ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК НА МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

17 квітня 2019 року
Корпус 11, ауд. 359.

 17-18 квітня 2019 року відбулася VІІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів  «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»,  яка присвячена 121-ій річниці заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України та 25-річчю створення кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.

Після пленарного засідання, яке розпочалося в 10.00 год. 17 квітня 2019р., свою роботу продовжили секції конференції.

Секцію процесів і обладнання переробки продукції АПК очолив д.т.н, професор Юрій Григорович Сухенко, а секретарем секції був к.т.н., доцент Муштрук М.М. На секцію надійшло 90 тез доповідей, 32 з яких було заслухано під час секційних засідань протягом двох робочих днів.

В роботі секції приймали участь доповідачі із зарубіжних та вітчизняних організацій: Ташкентський державний технічний університет (Узбекистан), Люблінський університет (Польща), Державний вищий професійний інститут ім. проф. С. Тарновського (Польща), Національний університет харчових технологій, Інститут технічної теплофізики НАН України, Хмельницький національний університет, Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя. 20 доповідей було заслухано саме від молодих вчених, аспірантів та студентів з Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Кожна презентаційна наукова робота містила мету, обєкти та методи досліджень, експериментальні дані у вигляді графіків, діаграм, таблиць тощо та висновки. Роботи були присвячені дослідженню гідродинамічних, теплових та маосоообмінних процесів і обладнання харчових виробництв, розробленню нових видів харчових продуктів, очищенню води та газів, способів очищення біопалива та багато інших. Зацікавленість до всіх без винятку робіт можна було спостерігати за тими цікавими і допитливими запитаннями від студентів та аспірантів і побажаннями подальших наукових звершень від досвідчених науково-педагогічних працівників.

В ході проведення секційних засідань народжувалися нові ідеї і подальші напрямки наукових робіт.

За результатами роботи секції були визначені переможці, які отримали дипломи І, ІІ чи ІІІ ступеню. Всім учасникам конференції було вручено сертифікати, календарики і фірмові ручки НУБіП України.

Підсумовуючи результати роботи секції процесів і обладнання переробки продукції АПК, можна сказати, що проведення таких Міжнародних науково-технічних конференцій на користь як викладачам, які обмінюються між собою досвідом роботи, так і здобувачам вищої освіти, які поповнюють свій багаж знань важливою науковою інформацією.

 

Марія Жеплінська

доцент кафедри ПіОПП АПК

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook