У центрі уваги ректорату – комфорт проживання аспірантів та докторантів у кампусі

18 квітня 2019 року
     Студентське містечко продовжує активно готуватися до поселення на новий навчальний рік. За дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка велика увага приділяється гуртожитку № 4, де зараз триває капітальний ремонт.

     За невеликий проміжок часу тут зроблено чимало: підрядними службами – капітальний ремонт фасаду, відділом головного енергетика проводиться повна заміна електромережі, університетський столярний цех забезпечив необхідну кількість нових дверей. Силами університетських будівельних бригад ремонтуються житлові кімнати та місця загального користування. Обслуговуючий персонал гуртожитку та його мешканці максимально допомагають ремонтникам.

     Уже готові 10 кімнат четвертого поверху, які розраховані для поселення аспірантів та докторантів. Їх вже облаштували новими меблями: ліжками, шафами, тумбами, столами тощо.

     Завдяки оперативній та якісній роботі університетських служб у гуртожитку поліпшуються умови проживання та побуту для майбутніх аспірантів та докторантів, зазначає директор студентського містечка Сергій Стецюк.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook