Компанія Materialise – партнер НУБІП з проведення І-го туру АСМ ІСРС 2019

11 квітня 2019 року

У середу 10 квітня за підтримки Партнера університету - компанії Materialise відбувся тестовий тур АСМ ІСРС 2019. У тестовому турі, який проводиться до офіційних змагань, що відбудуться 13.03.2019 р., на майданчику НУБІП прийняли участь 67 команд, а саме: 51 команда студентів університетів і коледжів та 16 команд школярів і ліцеїстів.

Тестовий тур проводиться для всіх команд-учасників І-го етапу з основною метою: ознайомлення з системою відправлення задач і відпрацювання практичних навичок роботи у команді на офіційних змаганнях.

Завідувач кафедри комп’ютерних наук доцент Голуб Б.Л., викладачі доцент Ткаченко О.М. і асистент Пархоменко О. В. надали командам учасникам настанови щодо виконання тестових задач.

  

А до цього плідно попрацював організаційний комітету І-го етапу АСМ ІСРС 2019: завідувач кафедри комп’ютерних наук доцент Голуб Б.Л., доцент Ткаченко О.М., асистент Баранова Т.А., доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Мокрієв М.В., асистент Якобчук О.В., доцент кафедри інформаційних систем Силантьєв С.О.

  

Активну участь у тестовому турі прийняли представники університету «Україна»КІСІТ КНЕУ, Транспортного університету та Київського національного університету будівництва і архітектури.

Бажаємо успіху всім командам – учасникам І-го туру АСМ ІСРС 2019!

До нагородження учасників І-го туру в суботу 13 квітня 2019 року, саме для учасників всіх команд, буде надано цікаву інформацію від Партнера.
Не пропустить цієї інформації, а точніше – не втрачайте шанс!

Інформація про Партнера:

Компанія Materialise використовує свій 28-річний досвід в сфері 3D-друку для надання програмних рішень та послуг, що є основою індустрії адитивних технологій. Гнучкі рішення Materialise дозволяють представникам різноманітних галузей, а саме охорони здоров'я, автомобільної та аерокосмічної промисловості, легкої промисловості, а також мистецтва та дизайну, створювати інноваційні програми на основі 3D-друку, які мають на меті зробити світ кращим та здоровішим місцем.

 

Силантьєв С.О.,
доцент кафедри інформаційних систем

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook