Команда НУБіП із футболу вдало стартувала у другому колі Чемпіонату м. Києва серед команд ЗВО

9 квітня 2019 року
     5 квітня 2019 року було розпочато друге коло змагань з футболу у рамках Чемпіонату м. Києва серед студентів ЗВО.

     На стадіоні НУБіП України відбувся матч 10 туру змагань між командами «Будівельник» КНУБА і збірною НУБіП України з футболу. Наша команда пройшла ретельну підготовку до змагань і з перших же хвилин матчу було помітно значну перевагу збірної НУБіП України. Хлопці застосовували активний пресинг і на 10-ій хвилині першого тайму «дотисли» суперника, вивівши Олега Ставничого (ф-т аграрного менеджменту) на ударну позицію, і він майстерно реалізував гольовий момент. Так збірна НУБіП України повела у рахунку – 1:0. Команда «Будівельник» намагалася змінити ситуацію, але наші хлопці щільно працювали в захисті, відбиваючі поодинокі атаки суперника. У середині першого тайму гравець КНУБА зробив гостру передачу на свого партнера-нападника і м`яч випадково влучив у руку Владиславу Степанюку (ф-т аграрного менеджменту). Судді призначили небезпечний штрафний поблизу наших воріт. Суперники мали можливість зрівняти рахунок. Після удару гравця «Будівельника», м`яч влучив у дальню штангу, прокотився майже по лінії воріт але, на щастя, у ворота не потрапив. Це було майже останньою нагодою забити гол нашій команді. Збірна НУБіП України знову перевела гру на половину поля суперника і, наприкінці першого тайму, Владислав Степанюк вдруге відзначився у воротах КНУБА.

     Друга половина гри завершилася також на нашу користь. Третій гол забив Богдан Кутовенко (юридичний ф-т). Крапку у матчі поставив Олексій Заїка (ф-т тваринництва і водних біоресурсів). Гра завершилася впевненою перемогою збірної НУБіП України – 4:0.

     Після першого кола за офіційними даними ФАСК збірна НУБіП України з футболу з 19 очками посідає третю сходинку турнірної таблиці у групі Б. Але у результатах таблиці не враховано одну перемогу нашої команди над командою КНТЕУ, а після сьогоднішньої перемоги НУБіП України очолить турнірну таблицю.

Вітаємо наших гравців та тренерів команди Сергія Живого та Артема Іллічова з перемогою!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гумвнітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook