Команда агробіологічного факультету – Чемпіони 62-ї Спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з волейболу

2 квітня 2019 року
     У п`ятницю, 29 березня, завершилися змагання з волейболу 62-ї Спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року.

    У фіналі зустрілися команди агробіологічного факультету і факультету конструювання та дизайну. Трибуни ігрового залу спортивного комплексу НУБіП України були вщент забиті вболівальниками обох факультетів. Від напруги аж «дзвеніло» повітря. У першій партії агробіологи одержали впевнену перемогу. Та команда факультету конструювання та дизайну і не думала здаватися. Натхненна шаленою підтримкою вболівальників, у другій партії вона дала бій суперникам і одержала перемогу. Такого опору волейболісти-агробіологи не чекали. Перемога команди факультету конструювання та дизайну у другій партії подіяла на них, як холодний душ. Агробіологи мусили зібратися і грати більш агресивно і впевнено, відбиваючи атаки суперника. І така тактика дала змогу отримати таку бажану перемогу в третій партії.

     Тож місця у трійці призерів розподілилися таким чином. Першою стала команда агробіологічного факультету, друге місце посіла команда факультету конструювання та дизайну, а трійку призерів замкнула команда ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     Вітаємо збірну команду агробіологічного факультету з волейболу і декана Оксану Леонідівну Тонху з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook