Вибори ректора НУБіП України – рішення прийнято одноголосно!

28 березня 2019 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10
 

28 березня директор інституту Василь Лукач виступаючи на зборах студентів розповів їм про організаційні особливості виборів ректора НУБіП України, в ході розмови студенти висловили спільну думку про підтримку кандидатури Станіслава Ніколаєнка на виборах 4 червня.

У той же день відкриваючи чергове засідання Вченої ради Василь Лукач розповів колективу про процедуру виборів ректора НУБіП України, що відбудуться 4 червня в університеті та усіх відокремлених підрозділах. Для реалізації виборчого права працівників та студентів інституту створено дільничну виборчу комісію виборчої дільниці, яка займатиме приміщення профкому на 2 поверсі центрального корпусу інституту, у складі:

  • голова комісії - Демчук І.О., заступник директора з навчально-виховної роботи;
  • заступник голови комісії - Заверткін А.А., начальник відділу ТЗН, інформатизації та дистанційної освіти;
  • секретар комісії - Дворник І.В., старший викладач кафедри аграрної економіки;
  • члени комісії:
    - Василюк В.В., доцент кафедри агроінженерії;
    - Литовченко В.П., доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін;
    - Муквич М.М., доцент кафедри природничо-математичних дисциплін;
    - Федорина Т.П., доцент кафедри загальноінженерних дисциплін.

Директор проінформував про те, що 27 березня на конференції трудового колективу університету ректор Станіслав Ніколаєнко доповів про результати роботи за 2014-2019 роки. У ході обговорення з боку членів Вченої ради інституту пролунали лише слова вдячності та підтримки на адресу Станіслава Миколайовича.

Тож Вчена рада інституту та студентство одноголосно підтримали рішення колективу НУБіП висунути кандидатуру член-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка на заміщення вакантної посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Анатолій Заверткін,
голова профспілкової організації інституту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook